Eskoleia Stål i god driv

Det er positivt for regionen at markedet innenfor industrien tar seg opp igjen, og markedskonsulent Jannicke S.  Mykkestue kan fortelle at de har stor pågang og at optimismen råder. Hun sier videre at Eskoleia skal jobbe en del med markedsføring/PR fremover, dette for å belyse hva vi egentlig driver med her hos Eskoleia. Dette er viktig i forhold til å få kvalifiserte medarbeidere til oss. Det blir veldig spennende fremover og det satset godt på salg/marked/produktutvikling for stålavdelingens del!


Eskoleia Stål ansetter tre nye!

5. april startet Øivind Haugen som salgskonsulent hos Eskoleia Stål. Øivind erstatter Astrid Ånerud som etter 16 år (!) hos oss hadde sin siste offisielle dag 30. april. Øivind kommer fra Metso Minerals hvor han var produksjonssjef.
I tråd med prosjektet ”Stål 2020” øker Eskoleia Stål våren 2011 også sin kompetanse innen markedsføring og produktutvikling. I den forbindelse startet Jannicke S.  Mykkestue som markedskonsulent 5. april. Jannicke er utdannet fra Norges Markedshøgskole/BI, og kommer fra  Folkeuniversitetet Innlandet hvor hun var fagansvarlig for markedsføring. 1. juni starter Ida M. Huse Gulbrandsen i den andre nyopprettede stillingen som produktutvikler. Ida er utdannet produktdesigner fra Høgskolen i Akershus, og har tidligere drevet Gulberg Produktdesign som bl.a. stod for designet på vårt prisbelønte skap, MEA.
(Fra venstre:  Jannicke S. Mykkestue, Øivind Haugen og Ida M. Huse Gulbrandsen poserer med direktør for stålavdelingen, Arne Hagen)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.